Αναζήτηση:

Εντατικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ γνωριμίας με τον ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΗΛΟ

10/11/2013 16:00 - 20:00

liladiam_099s

 

Θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε ασημένια κοσμήματα εύκολα και γρήγορα, χωρίς τον βαρύ εξοπλισμό και τις χρονοβόρες τεχνικές της κλασσικής αργυροχοΐας; Σας αρέσει να δημιουργείτε με μαλακά υλικά (πχ πλαστελίνες και πηλούς), αλλά θα θέλατε τα έργα σας να έχουν μεγαλύτερη αξία;  Ψάχνετε για ένα καινούριο, δημιουργικό χόμπι, που να σας δίνει άμεσα αποτελέσματα; Τότε ο μεταλλικός πηλός είναι για εσάς! Γνωρίστε κι εσείς το ‘ασήμι σε εύπλαστη μορφή’, ένα υλικό που θα σας μαγέψει.

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε τις ιδιότητες και τις βασικές τεχνικές του μεταλλικού πηλού και θα φτιάξετε ένα ασημένιο μενταγιόν ή ένα ασημένιο ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

Το σεμινάριο διδάσκει η Λίλα Διαμαντοπούλου (www.liladiam.com)

 

Η Λίλα Διαμαντοπούλου είναι αργυροχόος, σχεδιάστρια και κατασκευάστρια κοσμημάτων, με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία. Απόφοιτος του ΙΙΕΚ Mokume, κάτοχος BA(hons) Design:Crafts από το Staffordshire University και MA Silversmithing and Allied Crafts από το London Metropolitan University. Έχει εξειδικευτεί στον μεταλλικό πηλό με σεμινάρια και συμμετοχές σε παγκόσμια συνέδρια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ενώ ενδιαφέρεται συνολικά για τις εφαρμοσμένες τέχνες και αγαπά κάθε τι χειροποίητο.

liladiam_098sliladiam_0099s

 

To ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και θα έχει διάρκεια 4 ώρες

Εκδηλώστε ενδιαφέρον

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών και ενάρξεων νέων τμημάτων εγγραφείτε εγκαίρως για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.