Αναζήτηση:

«ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΣΚΑΡΩΝΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!»

15/03/2014 - 16/03/2014 16:00 - 18:00

«Παίζοντας με το παιδί… σκαρώνω ιστορίες!»

ένα εργαστήριο για τη μαμά ή το μπαμπά μαζί με το παιδί του

Η φαντασία λένε είναι ένα λεπτό κάλυμμα της πραγματικότητας.

Ο άνθρωπος ανέκαθεν σκάρωνε ιστορίες.  Ιστορίες για να διασκεδάσει για να νουθετήσει, ιστορίες για να παρηγορήσει και να παρηγορηθεί. Ιστορίες για να πει τα ανείπωτα, να εξηγήσει τα ανεξήγητα, να μιλήσει γι’ αυτά που ποθούσε, γι’ αυτά που φοβόταν, γι’ αυτά που ονειρευόταν. Γιατί να φτιάξει κανείς σήμερα μια ιστορία;

Ίσως για να δώσει διέξοδο στη φαντασία του!  Ίσως για να δώσει διέξοδο στη φαντασία του παιδιού του!  Ίσως απλά για να «παίξει» μια χειμωνιάτικη ή καλοκαιρινή βραδιά … με  φίλους του… ίσως απλά για τους δικούς του λόγους!

Πως θα μπορούσε ο καθείς να φτιάξει μια ιστορία;  Θα προσεγγίσουμε τα πρώτα-πρώτα βήματα αυτής της διαδικασίας σε 2 δίωρες συναντήσεις.

Στην πρώτη συνάντηση, θα είναι παρόντες μόνο οι γονείς και θα «μιληθεί» το παραμύθι και η περιβολή του.  Στην επόμενη, με τη συμμετοχή και των παιδιών θα υφανθεί η ιστορία της παρέας και θα την αφηγηθούν μικροί, μεγάλοι αντάμα.Μέρες Παραμυθιού 2013 04 Καλίμπα IMG_3190 παραμυθι

Εμψυχώτρια: Μαρία Κατσανούλη, Αφηγήτρια

Απευθύνεται σε: Ενήλικες μαζί με τα παιδιά του (4 ετών και άνω)

Κόστος συμμετοχής: 35 € (για κάθε γονιό μαζί με το παιδί του) 40€ για 2 παιδιά

Hμέρες και ώρες Διεξαγωγής:

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, ώρα 16.00-18.00 και

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, ώρα  11.00-13.00

Θέσεις Περιορισμένες:  Ανώτερος αριθμός γονιών 7 

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών και ενάρξεων νέων τμημάτων εγγραφείτε εγκαίρως για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον